Logo Schoolfoto Kruger

BASISSCHOOL

Als schoolfotograaf leggen wij belangrijke herinneringen vast voor later. Met onze bijna 100 jarige ervaring kunnen wij dat als geen ander.
Samen zorgen wij voor een vlekkeloos en goed geplande opnamedag zodat jullie als school je kunnen bezighouden met waar het om draait. Onderwijzen!

prachtige portretten door goede planning.

Om alle kinderen in één dag vast te leggen op beeld is een goede planning vereist. Wij nemen jullie hierbij aan de hand in het proces en zorgen samen voor een vlekkeloos verlopende opname dag. Wij werken hiermee met veelal vrouwlijke fotografen welke zijn gespecialiseerd in het portretteren van kinderen. 

Door onze ervaring in eigen huis weten wij als geen ander te zorgen voor een mooi beeld voor nu en later. En voor de school is geen investering vereist!

Waarom kiezen voor Schoolfoto Kruger

Op de foto bij Schoolfoto Kruger
Contact met Danny van Schoolfoto Kruger

Direct contact?

Laten wij kennismaken om te zorgen dat ook jullie school door Schoolfoto Kruger in beeld wordt gebracht! Samen maken wij er een mooie dag van!

Kies de stijl die bij jullie past.

Iedereen is anders en heeft verschillende wensen. Daarom werken wij volgens het principe “U vraagt, wij draaien”. Met onze menukaart in fotografie hebben wij vast en zeker de stijl welke bij jullie past. Of wil je juist dat wij zorgen voor prachtige beelden? Je hebt hier de eigen hand. Met ons keuze menu zit er zeker een stijl bij welke aansluit bij jullie school.

schoolfoto’s bereikbaar voor iedereen

Door de productie en verzending in eigen huis te hebben bewaken wij onze eigen kwaliteit en houden we de kosten bereikbaar voor iedereen. Zo kunnen ouders altijd gratis de groepsfoto bestellen. En is er al een fotovel beschikbaar voor slechts €4,95

Voor alle teamleden bieden wij kosteloos de beschikking voor de gemaakte portretten en maken we een schitterende teamfoto!

 

Voor de school hebben we vele leuke extra’s. Maar het belangrijkste is natuurlijk de duidelijk geordende digitale bestanden voor jullie leerlingvolgsysteem. Met één klik geüpload in jullie volgsysteem. 

Fotoprinter van Schoolfoto Kruger

Schoolfoto Kruger Meer dan:

Scholen
0 +
Portretten gemaakt
0 k +
Groepsfoto's
0 +
jaar ervaring
0

Bekijk enkele Prachtige voorbeelden