Over ons

Over ons

Bij Schoolfoto Kruger staat plezier bovenaan. Hier begint alles mee; een leuke, open en duidelijke manier van afstemming met de school. Schoolfotografes die genieten van het fotograferen en de omgang met kinderen. Leerlingen die dit voelen en daardoor ontspannen op de foto komen. Fotoverwerkers die enthousiast de beste foto’s uitzoeken. En een gezellig team die achter de schermen de fotobestellingen verwerken en onze klanten te woord staan.

Al bijna 100 jaar is Schoolfoto Kruger een begrip in Assen. Ons bedrijf staat voor:

 • Een werkwijze die volledig AVG-proof en coronaproof is
 • Moderne, spontane schoolfoto’s in de stijl van studiofotografie
 • Elk jaar bedenken we weer originele en eigentijdse decors voor onze schoolfotografie (nieuwe achtergrond / posities / attributen etc)
 • We maken meerdere foto’s per kind zodat ouders/verzorgers ruime keuze hebben. Hierdoor ervaren wij een grote tevredenheid
 • Jullie hoeven als school zo weinig mogelijk te regelen: wij bieden een geheel digitale bestelservice
 • Wij werken met enthousiaste en gezellige schoolfotografen die snel een natuurlijke klik hebben met de leerlingen
 • Onze lijnen zijn kort, we zijn goed bereikbaar en blijven onze klanten kennen, ondanks dat we voor veel verschillende scholen de fotografie mogen verzorgen
 • We nemen goed de tijd voor het maken van de foto’s zodat de benodigde aandacht gegeven kan worden aan kragen die niet goed zitten,  plukken haar die voor het gezicht hangen en mooie indelingen voor de groepsfoto’s
 • Alle leerkrachten krijgen hun portretfoto en hun groepsfoto’s gratis. Tevens is de afscheidsfoto voor groep 8 gratis
 • De school krijgt een usb stick met de foto’s van alle kinderen en alle inlogflyers
 • Voor ouders/verzorgers zijn de groepsfoto’s binnen twee weken ALTIJD gratis
Vingerverf

Onze werkwijze

JIPPIE! We mogen bij jullie op school komen fotograferen, leuk!! Monique neemt contact met jullie op over de gewenste indeling van de dag en andere zaken die belangrijk zijn. Wij zijn ons ervan bewust dat we te gast zijn op jullie school en dat we kostbare lestijd in beslag nemen. Dus wij doen er alles aan om de dag zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen voor jullie.

Nadat we de dagindeling besproken hebben, ontvang je van ons een email met daarin een stuk tekst voor in de nieuwsbrief naar de ouders. Hierin staan ook de achtergrond en de attributen. Dit jaar hebben we een gave old skool landkaart als achtergrond. Natuurlijk zit er ook een close-up zonder attribuut bij. Ontzettend leuk, al zeggen we dat zelf! Ouders zijn op deze manier goed voorbereid op wat er komen gaat.

Op de fotografie dag komen onze enthousiaste en professionele schoolfotografen langs. Door hun aanhoudende vrolijkheid ontstaat er snel een natuurlijke klik met de leerlingen en daardoor de meest leuke foto’s.

Alle foto’s worden daarna zorgvuldig uitgekozen door onze fotoverwerkers en er worden inlogflyers van gemaakt. Deze inlogflyers worden naar school gebracht en door de leerkrachten uitgedeeld aan de leerlingen. Uiteraard werken wij volledig AVG-proof en coronaproof.

Ouders/verzorgers kunnen de foto’s online bekijken en bestellen. We hebben een eigen afdrukcentrale waardoor we moeiteloos en snel kunnen schakelen. We bieden flexibiliteit, kennen onze klanten en staan altijd voor ze klaar.

Bekijk hier ons referenties

© Copyright - Schoolfoto Kruger