Logo Schoolfoto Kruger

Middelbare school

Leg herinnering vast. Ook na de bassischool tijd. Voor het voortgezet onderwijs verzorgen wij de meest mooie portretten op een snelle en efficiënte wijze. Zo krijgt ieder leerling nummer zijn eigen gezicht. En natuurlijk mooi om deze herinnering te hebben voor later!

Schoolfotografie snel geregeld op leerlingnummer

Met plezier leggen wij de hele school vast op een mooi portret. Ook het team zetten we op de foto. Al tijdens het fotograferen koppelt onze software het leerling nummer aan de naam van het kind zodat jullie met een druk op de knop in bijvoorbeeld Magister of ander leerlingvolgsysteem de foto’s kunnen uploaden. 

Wij voorzien alle studenten van een inlog in onze website waar ze toegang krijgen tot de gemaakte groepsfoto en portret. Een mooie herinnering voor later.

Snel geregeld voor de hele school. Duidelijke groepsfoto, mooi portret en het hele team in kaart. Een mooie herinnering voor later. 

De diplomering vast leggen? Of andere wensen welke wij in beeld vast mogen leggen? Ja! Ook dat verzorgen wij.


Waarom kiezen voor Schoolfoto Kruger

Op de foto bij Schoolfoto Kruger

Laat ons je helpen!

Vraag informatie aan voor jouw school! Wij nemen je bij de hand voor zorgeloze schoolfotografie!

Een efficient verzorgde dag met mooie pasfoto's

Ook op jullie school is er vast al genoeg om je druk over te maken! Je wilt geen gedoe over schoolfotografie. Daarom neemt Schoolfoto Kruger je bij de hand voor een zorgeloze schoolfotografie.  Geen gedoe.

Door onze slimme manier van werken zorgen we voor een snelle organisatie van de opnamedag. Zo creëren we bijvoorbeeld van de gemaakte pasfoto een mooie groepsfoto. En zorgen we voor een duidelijke snelle upload van de pasfoto’s naar jullie elektronisch volgsysteem (Somtoday of Magister bijvoorbeeld)

Dat bespaart tijd! Zo kunnen jullie bezig houden met wat belangrijk is, Goed onderwijs!

 

Studenten en ouders bestellen zelf de foto's

Na de opnames komen meestal binnen 14 dagen de (digitale) inlogflyers. Hiermee kunnen de studenten en ouders zelf kun gemaakte pasfoto kopen of downloaden. In onze shop hebben ze keus uit veel mooie door ons zelf verwerkte producten. Ons meest verkochte product blijft toch het fotovel!

 

Wij kunnen indien gewenst volledig digitaal de schoolfoto’s aanleveren aan de studenten. En mochten er toch nog vragen zijn, dan zit onze helpdesk voor jullie klaar om deze te beantwoorden.

 

Happy young lady sitting on floor and using phone

Schoolfoto Kruger Meer dan

Scholen
0 +
Portretten gemaakt
0 k +
Groepsfoto's
0 +
Scholen
0 +

Bekijk enkele Prachtige voorbeelden